ویژگی های سبک دکوراسیون مدرن
در حالت عادی می دانیم که کلمه مدرن یکی از پر استفاده ترین و مهمترین عبارت در دکوراسیون داخلی می باشد . به مراتب این سبک دکوراسیون مدرن دارای آیتم های مختلف و متعددی است . هم اکنون باید دانست که این جنبش طراحی در اواخر قرن بیستم متولد شده است . همه ما تا حدودی می دانیم که اساس سبک مدرن بر پایه مواد طبیعی ، رنگهای خنثی و جزئیات محدود است . به عبارت ساده تر می توان گفت که شکل و استایل تمام وسایل و حتی اشیاء تزیینی باید ساده ، زیبا و در عین حال خاص باشد .
دکوراسیون مدرن و ویژگی های برتر این سبک
درواقع بسیاری از افراد هستند که فکر می کنند ، طراحی مدرن و امروزی یکسان است ، اما مهم است بدانید و این نکته را در نظر داشته باشید که یک دنیا تفاوت بین این دو وجود دارد . بطور معمول ، طراحی مدرن به دوران گذشته و نیز تجهیزات یک دوره تاریخی تاکید می کند ، در حالی که برعکس آن سبک معاصر به الگوهای حال و آینده اشاره می کند . درمجموع می توان گفت که محبوب ترین و برترین دوران طلایی طراحی مدرن بین دهه 1950 تا 1960 است .
هم اکنون اگر تمایل داشته باشیم که به طور مختصر ویژگی های این سبک را از لحاظ فرم های هندسی ، مصالح و رنگ ها تقسیم بندی کنیم ، عبارتند از :
مصالح پایه : چوب، فلز، شیشه، فولاد ، شیشه .
پالت رنگ : استفاده از رنگهای خنثی، خاکی ، خردلی به صورت تک رنگ .
ویژگی های سبک مدرن : خطوط تمیز ، اثاثیه ساده ، فقدان درهم و برهمی تزئینات ، فرم های عملکردی .
معماری داخلی مدرن و خصوصیات مهم آن
قائدتا تا به اینجای مقاله با اصل اینکه اساس و پایه دکوراسیون داخلی مدرن بر پایه الگوها و نیز استایل های ساده و ابتدایی است آشنا شده اید و می دانید خانه هایی که براساس دکوراسیون مدرن زیبا سازی و آذین بندی شده باشد به دور از هر گونه هیاهو و سرو صدا می باشد . با استفاده از این پلان خوب و مناسب می توانید استرس و اضطراب های ناگوار خود را کنترل کنید . دکوراسیون داخلی منزل به سبک مدرن بسیار رمانتیک ، جذاب ، خلاق و زیبا است .
بدین منظور ، طراحان و معماران گروه فنی ویکی سرا قصد دارند در این مقاله الگوها و نیز آیتم های مختلف این سبک دکوراسیون داخلی را شرح دهند .
تاریخچه سبک مدرن
باید دانست که سبک مدرن از حدود قرن بیستم یعنی دهه ۱۹۴۰ تا ۱۹۶۰ رواج پیدا کرده است . به خاطر بسپارید که سادگی و تازگی شاخصه ی اصلی این الگو می باشد . بهتر است بدانید که این سبک بعد از جنگ جهانی دوم در کشور آمریکا رونق گرفت . به مراتب مهم است بدانید که تجهیزات و المان های تشکیل دهنده ی این سبک دکوراسیون داخلی بیشتر عملکردی است . توجه داشته باشید که سبک مدرن بر فرم های تمیز ، اشکال معاصر و ترکیبات طبیعی تاکید دارد . این الگوی دکوراسیون داخلی آسایش و آرامش خاطر خاصی را به شما هدیه می دهد . در همین راستا ، دقت داشته باشید که این پلان یک پل ارتباطی مهمی بین رابطه انسان با طبیعت بکر است . باید دانس که پنجرههای بزرگ ، دربهای کشویی ، تراس و حیاط ساده از نشانه های اصلی و پایه این الگوی طراحی می باشد .
فلسفه و علت پیدایش طراحی داخلی مدرن
اساس و پایه دکوراسیون داخلی مدرن بر پایه مواد طبیعی و نیز ترکیبات ابتدایی و کاملا ساده می باشد . دقت داشته باشید که مشابه سبک های طراحی مینیمالیستی و اسکاندیناوی، این سبک بر روی سادگی ، ابتدایی بودن تجهیزات و نیز خطوط استایل تاکید خاصی دارد . در ادامه ی مبحث می خواهیم برخی از عناصر مهم و کلیدی طراحی مدرن و نحوه ی ترکیب آنها در خانه را برای شما بازگو کنیم تا بتوانید با استفاده از آن بهترین دیزاین را برای منازل خود پیاده سازی کنید .
دقت نمائید که اگر از الگوهای پایه خسته و کلافه شدید و می خواهید آرامش را مهمان فضا و محیط زندگی خود کنید ، باید به طور کل شک و تردید را کنار بگذارید و با آرامش خاطر بهتر این الگو را انتخاب نمائید . خوب است که برای انتخاب المان ها وقت و حوصله کافی بگذارید و محیط خانه خود را ساده و مینیمال طراحی نمائید . در کل توجه نکردن به این اصول ، محیط زندگی شما را زشت و بدفرم می کند و از طرفی تنش های عصبی شما را به شدت افزایش می دهد .
علاقه مندان معماری داخلی مدرن
در واقع تا به این جای مطلب به شرح خصوصیات و نشانه ها و نیز بنیانگذار این سبک دکوراسیون داخلی پرداخته ایم . حال بهتر است بدانید که طراحی داخلی مدرن در نیمه اول قرن بیستم شروع به توسعه پیدا کرده است . امروزه به دلیل مزایای بسیار زیاد و فراوان این الگوی به دلنشین و چشم نواز ، مشتاقانه بسیاری از صاحب خانه ها از این سبک استفاده می کنند و به کمک این پلان ابتدایی و خاص محیط زندگی خود را زیبا و جذاب تر می سازند .
فراموش نکنید که اساس و پایه این الگو بر پایه سادگی و زیبایی است ، به هیچ وجه طراحان از پلان ها و نیز استایل های پر زرق و برق برای دکوراسیون محیط خانه استفاده نمی کنند . در فضای داخلی مدرن همه چیز ساده ، ابتدایی و آرامش بخش است و فضای دنجی را برای شما عزیزان فراهم می آورد .
قوانین طراحی داخلی مدرن
فرم های ساده و ابتدایی
حالا که با این سبک دوست داشتنی و مهم نیز آشنا شده اید می دانید که در طراحی مدرن ، فرم باید دارای استایل و الگویی ساده باشند . مبلمان سبک مدرن با قطعات افقی کم و خطوط تمیز مشخص می شوند . سطوح صاف و بدون تزئین از شاخه های این پلان است . معماران بیشتر از اشکال هندسی برای دکوراسیون و زیبا سازی فضا استفاده می کنند . بایستی بدانید این سبک بر پایه سادگی و نیز کاربردی بودن تجهیزات است . بدین ترتیب برای اجراء و پیاده سازی این سبک دلنواز باید از خطوط بی آلایش و ابتدایی و منحصر به فرد نیز استفاده کنید .
استفاده از تابلوهای مدرن برای دکوراسیون محیط
لازم است بدانید که هنرمندان سبک مدرن طرز تفکر مردم را در مورد محیط متحول کرده اند ، معماران و نیز طراحان این سبک دکوراسیون داخلی سعی کرده اند ، فضاها را بر اساس چاپ ها و مجسمه های خاص و جسور ، پایه گذاری کنند . ایین نکته را به یاد داشته باشید که هنر انتزاعی ، برگرفته شده از قرن 19 میلادی است . همچنین از آثار معماران این سبک دکوراسیون داخلی می توان به تابلوی شب پرستاره ونسان ون گوگ ، زن فوویست هانری ماتیس نیز اشاره کرد . درنهایت این افراد آثار هنری مورد علاقه ی خود را بر روی دیوار به صورت برجسته قرار میدانند و به وسیله ی این تجهیزات یک دیوار کانونی خاص و بدون نقصی را برای خود ایجاد می کردند .
استفاده از پنجره های بزرگ و ایجاد نور پردازی ایده آل
همواره از این نکته ی مهم نیز غافل نشوید که یکی از ویژگی های مورد علاقه طراحان داخلی ، قرار دادن پنجره های بزرگ و بدون تزئین در محیط خانه است . معماران این سبک دکوراسیون داخلی عقیده دارند که تجهیزات باید ساده و ابتدایی و لوکس باشد . یادتان باشد که با استفاده از نور طبیعی خورشید خانه ی شما پر از انرژی مثبت می شود .
به عنوان یک عنصر طراحی ، ترکیب پنجرههای بزرگ با پنجرههای کوچکتر در سرتاسر نمای خانه باعث آرامش شده و حس خوب و مطلوبی را در اختیار افراد خانواده قرار می دهد .